Onnistunut uudenvuodenjuoksu

Limingan raitilla nähtiin uuden vuoden aattona jälleen runsaasti juoksijoita, kun kaiken kaikkiaan 230 juoksijaa ampaisi Limingan uudenvuodenjuoksuun rakettien paukkuessa. Osallistujamäärä lähti jälleen nousuun, kun 5 ja 10 kilometrin matkoilla juoksijoita oli noin 40 enemmän kuin vuosi sitten.

Olosuhteet olivat juoksulle mainiot. Radan liukkautta oli estetty runsaalla hiekoittamisella, mutta täysin aukottomaksi liukkautta ei voi saada. Miesten 10 kilometriä hallitsi Limingan Niittomiesten maileri Samuli Hussa ylivoimaisesti ajalla 34.15. Naisten
sarjaa hallitsi Johanna Peiponen parantaen selvästi naisten reittiennätystä aikaan 35.45, jolla Johanna oli koko juoksun toiseksi nopein.

Juoksussa on jatkossakin tavoitteena saavuttaa mielyttävä elämys ja jokainen voi omalla tasollaan testata kuntoaan. Pitkillä matkoilla nuorin osallistuja oli 7 vuotias ja vanhin 80 vuotta täyttänyt Paavo Takalahti. Lasten juoksussa nuorin osallistuja oli 1 v 1 kuukautta.

Limingan Niittomiesten yleisurheilujaosto kiittää mukanaolleita juoksijoita, järjestäjiä, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita onnistuneesta tapahtumasta ja toivotamme kaikille liikunnallista vuotta 2020 🙂