Kisakanslia

Limingan liikuntahallilla avoinna 31.12 klo 15.00-20.00. Liikuntahalli sijaitsee aivan Limingan keskustassa osoitteessa Lippitie 2 (google maps).

Lähtö ja maali

Juoksujen lähdöt tapahtuvat liikuntahallin vierestä kevyenliikenteen väylällä. Maali on liikuntahallin edessä. Reitti on viisi kilometriä eli kympin juoksijat juoksevat reitin kahdesti.

Jälki-ilmoittautumiset

Jälki-ilmoittautumisia otetaan kisakansliassa vastaan klo 15:00-17:30 välisenä aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja saa kilpailunumeron ja chip-nauhan.

Osallistumisen varmistaminen

Kaikkien ennakkoon ilmoittautuneiden pitää varmistaa osallistuminen kisakansliassa. Varmistuksen yhteydessä osallistuja saa kilpailunumeron ja chip-nauhan. Varmistamisia otetaan kisakansliassa vastaan klo 15:00-17:30 välisenä aikana.

Lasten ja nuorten juoksut

Lasten ja nuorten juoksuihin ilmoittautumisia otetaan kisakansliassa vastaan klo 15:00-17:00 välisenä aikana. Lasten ja nuorten juoksussa ei ole osallistumismaksua. Kaikki osallistujat saavat maalissa mitalin kaulaan. T/P 9, 11 ja 13 sarjojen kolme parasta palkitaan vielä erikseen. Matkat ja sarjat löydät etusivulta.

Palkinnot

Uudenvuodenjuoksussa palkitaan kilpasarjojen kolme parasta. Kaikki 5 kilometrin ja 10 kilometrin juoksijat osallistuvat automaattisesti myös arvontapalkintojen arvontaan. Lisäksi kaikki juoksijat saavat maalissa Uudenvuodenjuoksun muistomitalin.

Numerolaput

Kisakansliasta saatava numerolappu kiinnitetään rintaan ja pidetään näkyvillä koko kilpailun ajan. Numerolapun voi pitää muistona itsellään kisan jälkeen.

Keskeyttäminen

Mahdollisesta keskeyttämisestä on ilmoitettava järjestäjille kisakansliassa.

Varusteet

Ylimääräiset varusteet voi jättää juoksun ajaksi kilpailukansliaan vartioidulle paikalle.

Ajanotto

Uudenvuodenjuoksussa (ei lasten ja nuorten sarjat) on käytössä chip-ajanotto. Chip-nauhat annetaan kaikille ilmoittautumisen/varmistamisen yhteydessä. Alla olevasta kuvasta näet ohjeet miten chip-nauha kiinnitetään kenkään.

Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä täytetään jälki-ilmoittautumislomake. Lomakkeita löytyy paikan päällä kisapäivänä tai voit ladata ja täyttää lomakkeen jo ennakkoon. Lomake löytyy tästä PDF, PNG-kuva.

Reittikartta