ilmoittautuminen ensi talven lasten urheilukouluihin on alkanut

  Ilmoittautuminen Limingan Niittomiesten järjestämiin talven urheilukouluihin on nyt avoinna. Ryhmiä järjestämme Limingassa Ojanperän koululla keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 4-6 ja 7-9 -vuotiaille sekä Tyrnävällä Kuulamme koululla tiistaisin klo 16.45.-18.00 7-9 vuotiaille. Urheilukoulun alkavat lokakuussa ja jatkuvat huhtikuun loppuun asti.
   
  Urheilukoulujen hinta 4-6 vuotiaille on 70 euroa ja 7-9 vuotiaille 80 euroa. Maksu sisältää vakuutuksen ja kilpailuoikeuden virallisiin kilpailuihin. Sisaralennus on 10 euroa ryhmän osallistumismaksusta. Täysi hinta siis vain yhdeltä perheen lapselta ja muilta -10 euroa.
   
  Ilmoittautuminen urheilukouluihin tapahtuu Suomisportissa.
  Liminka: 4-6 -vuotiaiden ilmoittautuminen osoitteessa
   
   
  Liminka: 7-9 -vuotiaiden ilmoittautuminen osoitteessa
   
  Tyrnävä 7-9 -vuotiaiden ilmoittautuminen osoitteessa