Pikajuoksija Arttu Savilaakso luottavaisin mielin nuorten SM-halleihin Tampereelle

    Tasapainoinen ja ehjä juoksu tavoitteena

    Limingan Niittomiesten pikajuoksija Arttu Savilaakson hallikausi huipentuu nuorten SM-halleihin Tampereella tulevana viikonloppuna. Lajina Artulla on kisoissa M17 sarjan 60 metriä, jossa tavoitteena tasapainoinen juoksu ja vähintään välieräpaikka, jolloin saisi kisoissa kaksi starttia. Usein alkueräjuoksu toimii vasta paikkoja avaavana juoksuna. Artun ennätys matkalla on 7,56 jonka hän juoksi Tammikuussa Ouluhallissa.

    Arttu aloitti syksyllä opiskelun Kastellin lukiossa Oulussa ja samalla hän siirtyi Oulun Pyrinnön Eetu Rantalan pikajuoksutiimiin. Harjoittelu on sujunut koko kauden hyvin Eetun opeissa vaikka joulukuussa tulikin hieman taukoa Ouluhallin ollessa kiinni.

    Tsemppiä Artulle SM-halleihin! 🙂