Keränen ja Hussa mitalitaistoon 22-ikäisten SM-kisoihin

    [vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3048″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.sm2019porvoo.fi/ajankohtaista-aktuellt/”][vc_btn title=”LIVETULOKSET” style=”outline” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-th-list” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Flive.time4results.com%2Fyu%2F2019%2Fsm1922%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading heading_tag=”h4″ alignment=”left” margin_design_tab_text=””]Viikon vaiheessa käydään 19-22 ikäisten SM-kisat Porvoossa, jossa mukana ovat Limingan Niittomiesten Toni Keränen ja Samuli Hussa.

    Miesten 22-ikäisten keihäässä Toni Keränen lähtee kisaan tilastokolmosena. Tilastokärki Oliver Helander on kisoista pois olkapäävamman vuoksi ja suosikkina kisaan lähtevät Keuruun Kisailijoiden Lassi Saarinen ja Toni Keränen.

    Samuli Hussa osallistuu kolmelle matkalle. Perjantaina matkana on 1500 metriä, johon Samuli lähtee tilastokakkosena Joensuun Katajan Jiri Karjalaisen jälkeen. Lauantaina on vuorossa 800 metriä, jossa Samuli on tilastoajoissa kolmantena. Kärkiaikaa pitää Naantalin Löylyn Markus Teijula. Sunnuntaina ohjelmassa on vielä 5000 metriä, johon Samuli lähtee tilastonelosena.

    Jälleen jännitettävää riittää, miten urheilijamme onnistuvat viikonvaihteen arvokisoissa! 🙂 Menestystä molemmille kisoihin![/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row]