Menestystä SM-maastoissa

    [vc_row][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Aapo Mäkiniemelle pronssia nuorten Flying Finns -maastokisoissa” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#17e8b0″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”150″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Viimeviikon vaihteessa (4.5.-5.5.)  käydyissä SM-maastojuoksuissa Janakkalassa Limingan Niittomiesten juoksijat saavuttivat mitaleita ja tekivät huippusuorituksia. Lauantaina käydyissä Flying Finns -maastokisoissa, jotka ovat junioreiden epäviralliset SM-maastot, Aapo Mäkiniemi juoksi P12 sarjan kovatasoisessa kisassa kolmanneksi. P13 sarjassa Iisakki Siira oli 15. Aikuisurheilijoiden sarjoissa N45 sarjassa Päivi Lumijärvi sijoittui hienosti toiseksi. Jani Määttä juoksi M45 sarjassa kolmanneksi ja samassa sarjassa Niittomiesten joukkue Jani Määttä, Tatu Korhonen ja Timo Kääriäinen saavuttivat pronssia.[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2716″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2717″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2721″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_btn title=”TULOKSET” style=”flat” shape=”round” color=”blue” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tilastopaja.eu%2Ffi%2Fdb%2Ftulokset.php%3FCID%3D69202|title:tulokset||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Aarre Paukkerille SM-hopeaa” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#17e8b0″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”150″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Sunnuntaina käydyissä 15-17-19-22 ja yleinen sarjojen SM-maastoissa Niittomiesten juoksijat onnistuivat erinomaisesti. Aarre Paukkeri juoksi hurjan rutistuksen päätteeksi toiseksi P15 sarjassa. Aarren hurja loppuveto ja syöksyminen maaliviivalla siivitti miehen hopealle jääden vain kolme sekuntia voittajasta Kannuksen Uran Eemeli Katajalaaksosta.

    Kovatasoisessa M19 sarjassa Jani Juntunen onnistui mainioisti juosten seitsämänneksi. Jani tavoittelee ensi kesänä kympillä Kalevan Kisa rajaa. N17 sarjassa Kerttu Puranen suoriutui kunnon mukaisesti juosten sijalle 39 kaikkiaan 74 juoksijan joukossa.

    Miesten 4 kilometrillä Niittomiesten kolmihenkinen joukkue otti viidennen tilan häviten pronssimitalin vain yhdeksällä pisteellä eli mitali jäi n.25 sekunnin päähän. Samuli Hussa teki huippujuoksun miesten 4 kilometrillä sijoittuen yhdeksänneksi häviten voittaja Topi Raitaselle 47 sekunttia. Kari Poutiainen rutisti sijalle 15. ja Tuomas Aho sijalle 26.

    Rata Janakkalassa oli erittäin raskas ja vaativa kovien nousujen ja laskujen vuoksi. Juoksukausi Limingan Niittomiesten juoksutallilla on lähtenyt hyvin käyntiin ja odotettavissa on varmasti hyvä tuloskausi.[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2728″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2729″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2730″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”2698″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_btn title=”Klikkaa tästä Rantalakeusjuoksun sivuille” style=”flat” shape=”round” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Frantalakeusjuoksu%2F|title:Rantalakeusjuoksu||”][/vc_column][/vc_row]