Koko perheen liikuntapäivä lauantaina 25.5.

  [vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Yleisurheilukesän aloitus” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#1e73be” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Yleisurheilukesä käynnistyy virallisesti koko perhettä liikuttavassa tapahtumassa lauantaina 25.5.2019. Tapahtumassa on monenlaista toimintaa kaiken ikäisille muun muassa erilaisia temppuratoja, koko perheen jumppa ja perinteinen kunniakierrosjuoksu.

  Tapahtuma alkaa klo 12:00. Tapahtuman alussa kerrotaan kesän toiminnasta ja esitellään urheilukouluohjaajat eli mainio paikka tulla tutustumaan urheilukoulujen ohjaajiin ja samalla ilmoittautumaan kesän urheilukouluihin 🙂

  Klo 12:30 alkaa koko perheen lämmittelyjumppa, johon toivotaan, että koko kenttä täyttyisi iloisista jumppaajista 🙂 Tämän jälkeen starttaa tunnin kestävä perinteinen Kunniakierros ja pituushyppy-Circuit.[/ultimate_heading][vc_empty_space][vc_btn title=”TERVETULOA MUKAAN MUKAVAAN TAPAHTUMAAN!” style=”3d” shape=”square” color=”warning” align=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2620″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ffffff”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2601″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Kunniakierros” alignment=”left”]

  Kunniakierros on Suomen urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, joka on toiminut jo 38 vuoden ajan junioriurheilun hyväksi.

  Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Tukija maksaa sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

  TUKEASIA TARVITAAN
  LNM:n yleisurheilutoiminta on kasvanut joka vuosi. Varainhankitaa tarvitaan, jotta toimintaa voidaan ylläpitää ja tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa yleisurheilua. Kunniakierroksen keräystuotolla tuetaan muun muassa urheilukoulujen ja valmennusryhmien toimintaa.

  [/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”2606″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_custom_heading text=”Kesän 2019 toiminta” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%231e73be” google_fonts=”font_family:Handlee%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_btn title=”TUTUSTU KESÄN TOIMINTAAN” style=”flat” shape=”round” color=”pink” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Fkesa-2019%2F|title:Kes%C3%A4%202019||”][vc_btn title=”ILMOITTAUDU KESÄN 2019 URHEILUKOULUIHIN” style=”flat” shape=”round” color=”primary” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Fkesan_urheilukoulut%2F|title:Urheilukoulut||”][vc_btn title=”ILMOITTAUDU KESÄN 2019 VALMENNUSRYHMIIN” style=”flat” shape=”round” color=”primary” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Fvalmennusryhma%2F|title:Valmennusryhm%C3%A4t||”][vc_btn title=”RANTALAKEUSJUOKSU” style=”flat” shape=”round” color=”success” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Frantalakeusjuoksu%2F|title:Valmennusryhm%C3%A4t|target:%20_blank|”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2698″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://http://lnmyu.fi/rantalakeusjuoksu/”][vc_btn title=”TÄSTÄ PÄÄSET RANTALAKEUSJUOKSUN SIVUILLE” style=”flat” shape=”round” color=”success” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Frantalakeusjuoksu%2F|title:Valmennusryhm%C3%A4t|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]