Jouluhalleissa Niittomiehiltä loistavia suorituksia

    [vc_row][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading main_heading=”Jouluhallien 1.päivä” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#439cd8″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Perinteisten Jouluhallien ensimmäisenä päivänä juostiin muun muassa sähäkät 60 metrin juoksut, joissa päästiin heti tosissaan juoksemaan, kun taisteltiin finaalipaikoista ja muista hyvistä sijoituksista. Välissä juostiin pidempiä 600 metrin, 800 metrin ja 1000 metrin kisoja. Päivän kruunasi jännittävät 4x100m metrin viestijuoksut, joissa Niittomiehiltä oli mukana peräti  seitsemän joukkuetta.

    P14 sarjan 60 metrillä Niittomiesten Jaakko Honka ja Arttu Savilaakso kellottivat heti alkuerissä uudet ennätyksensä, Jaakko 7,88 ja Arttu 8,01. Ajat riitti helposti finaaliin, jossa vain vauhti kiihtyi. Finaali olikin sitten trilleri, kun kolmen kärki oli 3 sadanosan sisällä maalissa. Arttu onnistui juoksussa täydellisesti ja jakoi voiton Oulun Pyrinnön Valtteri Niemelän kanssa samalla ajalla 7,83. Jaakko sijoittui kisan kolmenneksi parantaen finaalissa myös ennätystään aikaan 7,86.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2234″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2244″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2235″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2246″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2239″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2253″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2247″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#439cd8″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Päivän aikana saatiin nauttia monista hienoista suorituksista ja erityisen hienoa oli, kun myös pienimpien sarjoissa oli paljon uusia Niittomiesten urheilijoita. Nuorisovalmennus on mennyt mahtavasti eteenpäin aktiivisten ohjaajien ansioista. Ennätyksiä tehtailtiin lähes kaikkien toimesta ja palkintosijoillekin yllettiin. Nostona muun muassa T8 sarjassa Iina-Emilia Häyry saavutti kaksi pronssisijaa lajeinaan pituus ja 40 metriä.

    Myös pitkillä matkoilla nähtiin Niistomiesten värejä lähes joka lähdössä. Komeita ennätysparannuksia tuli ja muun muassa P14 sarjassa Justus Maalo paranteli 800 metrillä ennätystään yli 10 sekuntia taistellen tiukasti mitaleista. T10 sarjan 1000 metrillä Seela Maaranto, Kaisla Passlin, Peppi Paakkola ja Elisa Linnakangas tekivät kaikki uudet ennätyksensä. Samoin myös T12 sarjan 1000 metrillä Sara Säkkinen, Alina Jussila, Ilona Kämäräinen ja Milja Lumijärvi kellottivat ennätyksensä.

    Kilpailupäivän viimeisenä lajina oli 4×100 metrin viestijuoksu, jossa Niittomiehet lähtivät kierrättämään kapulaa peräti seitsemän joukkueen voimin. Viestivaihtotreenien ansioista joukkueet onnistuvat mainioisti ja kapulat saatiin vauhdilla maaliin. T14 sarjassa joukkue Emmi Rantala, Saimi Lithovius, Ella Nissinaho ja Sofia Maaranto onnistuivat vaihdoissa täydellisesti ja kellottivat ennätyksensä 53,79. Myös M17 sarjassa joukkue Jiri Juntunen, Johannes Helander, Arttu Savilaakso ja Jaakko Honka selvittivät vaihdot kutakuinkin nappiin ja kellottivat kovan ajan 48,87.

    Kisat jatkuu vielä huomenna sunnuntaina. Lajeina on muun muassa pika-aidat, korkeus, pituus, 200 metriä, 300 metriä ja 3000 metriä. Joten jännitettävää riittää :)[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”2250,2237,2263,2249,2241,2255,2254,2252,2251,2257,2248,2272″ img_size=”200×200″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Muistathan Limingan Uudenvuodenjuoksun (klikkaa kuvaa).” font_container=”tag:h4|text_align:center” google_fonts=”font_family:Handlee%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”2182″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://lnmyu.fi/uudenvuodenjuoksu/”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]