Yleisurheilukauden päättäjäisissä juhlava tunnelma

  [vc_row][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Menestyksekkään yleisurheilukauden päättäjäisiä vietettiin HalpaHallin ravintolassa torstaina 18.10.2018″ heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Yleisurheilukausi 2017-2018 oli seurahistoriamme menestyksekkäin. Huippu-urheilun osalta saavutimme useita SM-mitaleita, joista kirkkaimpana loistaa yleisessä sarjassa saavutettu miesten keihäänheiton SM-hopea Toni Keräsen toimesta. Toni valittiinkin vuoden parhaaksi urheilijaksi.

  Seuraluokittelussa nousimme sijalle 34. kaikkien viidensadan seuran joukossa. Kalevan malja-pistekilpailussa sijoituimme sijalle 32. Pohjois-Suomen seuroista sijoituimme seuraluokittelussa kolmenneksi edellä vain Oulun Pyrintö ja Kuivasjärven Aura. Kalevan malja-pisteissä sijoituimme toiseksi edellä vain Oulun Pyrintö.

  Olemme onnistuneet vuosien aikana luomaan järjestelmän, jossa urheilijat löytävät oman tasonsa ja paikkansa. Toimintaan on saatu luotua toimivat lasten urheilukoulut, juniorivalmennusta ja nuorten urheilijoiden yksilövalmennusta. Seurassamme on myös aktiivista aikuisurheilutoimintaa.[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2141″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][vc_column_text]SM-kisamitalistit: Aarre Paukkeri, Johannes Helander, Samuli Hussa[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Onnittelemme kauden suorituksista palkittuja” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Seurassamme on useita lupaavia nuoria urheilijoita, joita pyrimme viemään edelleen eteenpäin urheilijanpolulla. Strategiamme on edelleen kehittää jaoston ja valmennuksen toimintaa, niin että nuorilla urheilijoilla on mahdollisuus saavuttaa seurassamme oma paras mahdollinen tasonsa.[/ultimate_heading][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

  Luokkaurheilijat: Emilia Nissinaho, Pinja Kangas,
  Milla Koski-Vähälä, 
  Eino Koivula,
  Vilhelmiina Maaranto, Matias Päri

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”15px”][vc_single_image image=”2145″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2154″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”2156″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading main_heading=”Kaikki palkitut” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Vuoden urheilija: Toni Keränen
  Vuoden valmentaja: Hannu Kangas

  Nuoret sm- kisamitalistit: Aarre Paukkeri, Johannes Helander, Jani Juntunen, Samuli Hussa

  Aikuisurheilun sm- kisamitalistit: Kirsi Kivelä, Markku Nikkanen, Tuomas Aho, Kari Poutiainen, Jani Määttä, Tatu Korhonen

  Vuoden poikaurheilija: Aapo Mäkiniemi

  Vuoden tyttöurheilija: Saimi Lithovius

  Luokkaurheilijat: Jiri Juntunen, Milla Koski-Vähälä, Siiri Lithovius, Pinja Kangas, Emilia Nissinaho, Eino Koivula, Vilhelmiina Maaranto, Matias Päri[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][ultimate_heading heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]A-luokan taitomerkkirajan urheilijat: Jaakko Honka, Ella Nissinaho, Martta Koski-Vähälä, Nelli-Lotta Karppelin, Sofia Maaranto, Nella Karjalainen, Janette Malila, Anna Helander

  Vuoden urheilukoululaiset, Liminka: Nelli Palovaara ja Kalle Kämäräinen

  Vuoden urheilukoululaiset, Tupos: Kimi Keränen ja Alina Mäkäräinen

  Vuoden talkoolaiset: Taina Parkkinen, Juha-Petri Mäkiniemi

  Vuoden yhteistyökumppani: Mikko ja Sarianne Karjalainen[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2166″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]A-taitomerkkirajan urheilijat: Nelli-Lotta Karppelin, Ella Nissinaho, Jaakko Honka, Martta Koski-Vähälä, Sofia Maaranto, Janette Malila, Anna Helander[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”2171″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]