LNM yleisurheilun vuoden valmentaja Hannu Kangas

    [vc_row][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Hannu Kankaasta vuoden valmentaja” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#1e73be” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Lauantaina 6.10. harjoituskauden avaustilaisuudessa palkittiin Limingan Niittomiesten yleisurheilun vuoden valmentajaksi Hannu Kangas, joka luotsasi Toni Keräsen mainioon tuloskesään. Palkinnon luovutti yleisurheilujaoston puheenjohtaja Vesa Kallio. Hannu Kangas tunnetaan erityisesti Tero Pitkämäen pitkäaikaisena valmentajana. Yhteistä valmennussuhdetta on kestänyt jo 22 vuotta.

    Haastattelussa Kankaalta kysyttiin mitkä ovat valmentajan tärkeimmät ominaisuudet. Kangas korosti ensimmäisenä ominaisuutena osaamisen ja ammattitaidon. Toisena urheilijoiden mukana elämisen ja heittäytymisen. Kolmantena ominaisuutena intohimo ja rakkaus yleisurheiluun.

    Onnittelemme Hannu Kangasta vuoden valmentajan tittelistä. Toivotamme tulevallekin kaudelle onnistumisia valmentamisessa.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2071″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]