Johannes Helander juoksi nuorten Ruotsi-maaottelussa

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading alignment=”left” margin_design_tab_text=””]Limingan Niittomiesten Johannes Helander edusti Suomea 17-vuotiaiden yleisurheilumaaottelussa, joka kilpailtiin aikuisten Ruotsi-ottelun yhteydessä Ratinan stadionilla Tampereella 1.9.2018. Suomen 800 metrin juoksijat, Johannes (PB 1.58,11) ja vantaalainen Atte Nevala (1.57,37) ovat vasta 15-vuotiaita, mutta heidän kesän näyttönsä riittivät maajoukkueeseen.

    Pojat antoivat kelpo vastuksen Ruotsin puolitoista vuotta vanhemmille Josef Wallenlindille ja Gustav Gahnelle. Wallenlind karkasi voittoon ajalla 1.57,10, josta Nevala jäi puolisen sekuntia. Johannekselle jäi neljäs sija ajalla 2.00,77.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1616″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row]