Sisuviesteissä ja PSM-viesteissä toistakymmentä mitalisijaa

  [vc_row][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-3″][ultimate_heading main_heading=”Nuorten sisuviesteistä 7 mitalia” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#8224e3″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Limingan Niittomiehet saivat tänä vuonna Sisuviesteihin seitsemän iskukykyistä joukkuetta. Mitaleista taisteltiin armottomasti ja kaikki joukkueet onnistuivatkin äärimmäisen hyvin, kun jokainen joukkue ylsi mitalisijoille.

  [/ultimate_heading][vc_btn title=”TULOKSET” style=”3d” color=”warning” align=”left” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.tilastopaja.eu%2Ffi%2Fdb%2Ftulokset.php%3FCID%3D48800|title:tulokset|target:%20_blank|”][vc_single_image image=”1748″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-3″][vc_single_image image=”1741″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-6″][info_list style=”circle with_bg” icon_bg_color=”#81d742″ icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”14″ eg_br_style=”none”][info_list_item list_title=”T/P9, 8x40m PRONSSIA” list_icon=”Defaults-group”]Viivi-Maija Ruonakoski, Sirpa Parkkinen, Inka Päivärinta, Anni Mäkiniemi
  Elisa Linnakangas, Iina-Emilia Häyry, Peppi Paakkola, Veeti Rahkolin[/info_list_item][info_list_item list_title=”T9, 4x400m HOPEAA” list_icon=”Defaults-group”]Anni Mäkiniemi, Elisa Linnakangas, Iina-Emilia Häyry, Peppi Paakkola
  [/info_list_item][info_list_item list_title=”T11, 4x600m HOPEAA” list_icon=”Defaults-group”]Kaisla Passlin, Anna Härmä, Sara Säkkinen, Seela Maaranto
  [/info_list_item][info_list_item list_title=”T11, 4x50m PRONSSIA” list_icon=”Defaults-group”]Kaisla Passlin, Anna Härmä, Sara Säkkinen, Seela Maaranto[/info_list_item][info_list_item list_title=”T15, 4x80m aidat PRONSSIA” list_icon=”Defaults-group”]Ella Nissinaho, Nella Karjalainen, Anna Helander, Saimi Lithovius[/info_list_item][info_list_item list_title=”T15, 4x100m HOPEAA” list_icon=”Defaults-group”]Nella Karjalainen, Saimi Lithovius, Ella Nissinaho, Pinja Pitkälä
  [/info_list_item][info_list_item list_title=”T15, 4x800m PRONSSIA” list_icon=”Defaults-group”]Eevi Siermala, Oona Koski, Neea Siira, Essi Puusaari
  [/info_list_item][/info_list][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-3″][vc_single_image image=”1754″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-4″][ultimate_heading main_heading=”PSM-viestit Niittomiesten näytöstä” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#8224e3″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Pohjois-Suomen mestaruus -viesteissä mentiin monella matkalla Niittomiesten tahtiin. Miesten sarjoissa muiden seurojen joukkueita oli harmillisen vähän eikä kunnon mitalitaisteluita nähty. Se ei kuitenkaan hidastanut Niittomiesten juoksijoiden vauhtia ja radalla paineltiinkin hyvää vauhtia. Yhteensä mitaleita tuli viisi kappaletta.

  [/ultimate_heading][vc_single_image image=”1755″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-5″][vc_empty_space][info_list style=”circle with_bg” icon_bg_color=”#1e73be” icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”14″ eg_br_style=”none”][info_list_item list_title=”M 4x1500m KULTAA” list_icon=”Defaults-group”]Kari Poutiainen, Tuomas Aho, Jani Määttä, Samuli Hussa
  [/info_list_item][info_list_item list_title=”M 4x400m KULTAA” list_icon=”Defaults-group”]Kari Poutiainen, Tuomas Aho, Jani Määttä, Samuli Hussa
  [/info_list_item][info_list_item list_title=”M17 4x300m KULTAA” list_icon=”Defaults-group”]Jiri Juntunen, Johannes Helander, Eino Koivula, Jani Juntunen
  [/info_list_item][info_list_item list_title=”M17, 3x800m KULTAA (joukkue1)” list_icon=”Defaults-group”]Jiri Juntunen, Johannes Helander, Jani Juntunen
  [/info_list_item][info_list_item list_title=”M17, 3x800m PRONSSIA (joukkue2)” list_icon=”Defaults-group”]Eino Koivula, Aapo Mäkiniemi, Lauri Saarela
  [/info_list_item][/info_list][vc_btn title=”TULOKSET” style=”3d” color=”warning” align=”left” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.tilastopaja.eu%2Ffi%2Fdb%2Ftulokset.php%3FCID%3D48799|title:tulokset|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ffffff”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”12px”][vc_custom_heading text=”MUISTATHAN MYÖS HIPPOKISAT LIMINGAN KENTÄLLÄ KESKIVIIKKONA 22.8.” font_container=”tag:h3|text_align:center|color:%231e73be” google_fonts=”font_family:Handlee%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ffffff”][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-2″][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-4″][vc_single_image image=”1723″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-4″][vc_empty_space height=”12px”][vc_single_image image=”1232″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-2″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#ffffff”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_btn title=”Klikkaa tästä ja ilmoittaudu mukaan” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Fblog%2F2018%2F08%2F18%2Fhippo-kisat-22-8-2018%2F|title:IL||”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]