Seurakisojen ja heinäkuun tuloskisojen tulokset

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Vauhdikas ja lämmin kisailta Limingan kentällä” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#8224e3″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Helteinen keli ei säikkäyttänyt kilpailijoita ja hienoja suorituksia nähtiinkin juoksuradalla, heittopaikalla ja hyppypaikalla. Tällä kertaa järjestettiin poikkeuksellisesti kahdet kisat perätysten.

    Ilta alkoi ensin pienempien Silja Line seurakisoilla ja jatkui piirin myöntämien Heinäkuun Tuloskisoilla, jossa sarjat olivat 15 ikäisistä aikuisiin. Kisoihin osallistui kaiken kaikkiaan 65 kilpailijaa ja kisoissa nähtiin 139 lajisuorituksia, joten vauhtia riitti mukavasti koko illan ajan.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1573″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1576″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”TULOKSET” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Seurakisojen tulokset

    Heinäkuun tuloskisojen tulokset[/ultimate_heading][vc_message]Kesän viimeiset Silja Line seurakisat pidetään Tupoksen kentällä keskiviikkona 1.8. Täältä löytyy kisojen lajivalikoima.

    Muistathan myös kunnanmestaruuskisat keskiviikkona 15.8. Lisätietoa kunnanmestaruuskisoista löytyy täältä.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]