Niittomiehiltä 15 juoksijaa SM-maastoihin

    Viikonvaihteessa (5.-6.5.) juostaan SM-maastot Salon Perniössä. Limingan Niittomiehet lähtee 15 juoksijan voimin kisoihin. Lauantaina juoksevat ikämiehet ja juniorit 9-13 vuotiaat. Pojat 11 sarjassa on mukana vahva mitaliehdokas Aapo Mäkiniemi. Aapohan voitti viime vuonna P10 sarjan. Veteraanisarjoissa on mitaliodotuksia M30 ja M35 sarjoissa.

    Sunnuntaina juostaan sarjat 15, 17, 19, 22 ja yleinen. Niittomiehillä on asettaa kovat joukkueet muun muassa  P15 sarjaan ja M17 sarjaan sekä miesten 4 kilometrille. Henkilökohtaisessa kisassa Aarre Paukkeri P15, Jani Juntunen M17 ja Samuli Hussa M22 sarjassa taistelevat pääsystä viiden sakkiin ja täydellisellä onnistumisella jopa mitalista. Joukkueet muodostuvat kolmen juoksijan yhteissijoituspisteistä henkilökohtaisessa kisassa. Joten jälleen on tulossa jännittävä viikonloppu Niittomiesten yleisurheilussa.