Miten voit olla tukemassa toimintaamme?

Urheiluseuratoimintaa voi tukea monella tavalla. Jos haluat tulla mukaan päivittäiseen toimintaan (esim. ohjaajaksi/valmentajaksi) tai tapahtumiin/kisoihin toimitsijaksi tai muihin tehtäviin, ota yhteys Vesa Kallioon – 040 1944 735 / vesa.kallio@oamk.fi.

Urheiluseura tarvitsee toiminnan pyörittämiseksi myös rahaa. Voit osallistua tukemalla päivittäistä toimintaa lahjoittamalla yleisurheilujaoston tilille FI31 5233 0820 0163 58 tai stipendirahaston tilille FI91 5233 0860 9108 66 haluamasi tukisumman.

Kunniakierros

Kunniakierros on Suomen urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, joka on toiminut jo 36 vuoden ajan junioriurheilun hyväksi.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Tukija maksaa sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun.

Tukeasia tarvitaan
LNM:n yleisurheilutoiminta on kasvanut joka vuosi. Varainhankitaa tarvitaan, jotta toimintaa voidaan ylläpitää ja tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa yleisurheilua. Kunniakierroksen keräystuotolla tuetaan muun muassa urheilukoulujen ja valmennusryhmien toimintaa.

Lisätietoa ja tiedustelut

Vesa Kallio – 040 1944 736 / vesa.kallio@oamk.fi

Mikäli haluat saada lisätietoja tai vaikka sopia tapaamisesta voit täyttää ja lähettää viereisen yhteydenottolomakkeen.