Kisakanslia

Limingan liikuntahallilla avoinna 6.7 klo 14.00-20.00. Liikuntahalli sijaitsee aivan Limingan keskustassa osoitteessa Lippitie 2 (google maps).

Lähtö ja maali

Juoksujen lähdöt tapahtuvat liikuntahallin vierestä kevyenliikenteen väylällä. Maali on liikuntahallin edessä. Reitti on viisi kilometriä eli kympin juoksijat juoksevat reitin kahdesti ja puolimaratonin juoksijat neljästi (plus pieni lisälenkki).

Jälki-ilmoittautumiset

Jälki-ilmoittautumisia otetaan kisakansliassa vastaan klo 14:00-16:15 välisenä aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä osallistuja saa kilpailunumeron ja chip-nauhan.

Osallistumisen varmistaminen

Kaikkien ennakkoon ilmoittautuneiden pitää varmistaa osallistuminen kisakansliassa. Varmistuksen yhteydessä osallistuja saa kilpailunumeron ja chip-nauhan. Varmistamisia otetaan kisakansliassa vastaan klo 14:00-16:30 välisenä aikana.

Lasten juoksu

Lasten ja nuorten juoksuihin ilmoittautumisia otetaan kisakansliassa vastaan klo 14:00-15:15 välisenä aikana. Lasten ja nuorten juoksussa ei ole osallistumismaksua. Kaikki osallistujat palkitaan maalissa ja T/P 9, 11 ja 13 sarjojen kolme parasta palkitaan vielä erikseen.

Sarjat ja matkat:
Tytöt ja pojat 9/11/13 – 1,2 km
Lasten minimaantiejuoksu – n. 300 m

Numerolaput

Kisakansliasta saatava numerolappu kiinnitetään rintaan ja pidetään näkyvillä koko kilpailun ajan. Numerolapun voi pitää muistona itsellään kisan jälkeen.

Keskeyttäminen

Mahdollisesta keskeyttämisestä on ilmoitettava järjestäjille kisakansliassa.

Varusteet

Ylimääräiset varusteet voi jättää juoksun ajaksi kilpailukansliaan vartioidulle paikalle.

Ajanotto

Rantalakeusjuoksussa (ei lasten ja nuorten sarjat) on käytössä chip-ajanotto. Chip-nauhat annetaan kaikille ilmoittautumisen/varmistamisen yhteydessä. Alla olevasta kuvasta näet ohjeet miten chip-nauha kiinnitetään kenkään.

Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä täytetään jälki-ilmoittautumislomake. Lomakkeita löytyy paikan päällä kisapäivänä tai voit ladata ja täyttää lomakkeen jo ennakkoon. Lomake löytyy tästä PDFPNG-kuva.