Kilparyhmät

[vc_row][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading main_heading=”Tavoitteellista valmennusta” heading_tag=”h3″ alignment=”left”]Kilpavalmennus perustuu kausiharjoitteluun eli harjoitellaan jaksoissa, joilla jokaisella on oma painopisteensä ominaisuuksien kehittämisessä.

Valmennus on aina tavoitteellista ja suunnitelmallista tähtäimenä kilpailukauden pääkisat esimerkiksi SM-kisat, aluemestaruuskisat tai nuorten sisuhuipentumat.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”849″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading main_heading=”Harjoittelua myös harrastemielessä” heading_tag=”h3″ alignment=”left”]Kilparyhmien erillisiin harjoituksiin on mahdollisuus tulla mukaan myös täysin harrastemielessä ilman tarkempia tavoitteita.

Huomioitavaa on kuitenkin, että harjoitukset ovat aina suunniteltu tarkkaan kilparyhmälle sen mukaan mikä harjoituskausi on menossa.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3295″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][ultimate_heading main_heading=”Kestävyysjuoksu” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_style=”inset” line_height=”1″]Ohjattuja harjoituksia 3-4 kertaa viikossa.

Harjoituspaikat:
– Limingan urheilukenttä
– Limingan kevyen liikenteenväylät
– Ouluhalli
– Linnukkapuisto
– Rantakylän virkistysalue

Valmentaja: Jorma Jokela
Apuvalmentajat: Timo Kääriäinen, Marko Paukkeri
Valmennuksen tukena: Testaaja, Jaakko Tornberg. Lääkäri, Rami Oravakangas. Hieroja, Veikko Isokangas[/ultimate_heading][vc_btn title=”Lue lisää ryhmän toiminnasta” color=”info” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Fkestavyysjuoksuryhma%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3293″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][ultimate_heading main_heading=”Pikajuoksu ja hyppylajit” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_style=”inset” line_height=”1″ margin_design_tab_text=””]Ohjattuja harjoituksia 4-5 kertaa viikossa.

Harjoituspaikat:
Kesäisin (touko-syys)
– Limingan urheilukenttä
– Prässi Liminka
Talvikausi (syys-huhti)
– Ouluhalli (2-4 krt/vk)
– Prässi Liminka (n. 1 krt/vk)
– Tupoksen yläkoulun sali (1 krt/vk)
– Ojanperän koulun sali
Muita paikkoja
– Rantakylän virkistysalue
– Limingan kevyenliikenteenväylät

Valmentaja: Patrik Mattsson
Apuvalmentajat: Markku Maaranto, Timo Keränen
Yhteistyössä: Hieroja, Matias Keskitalo. Korkeusvalmentaja, Eila Maunu[/ultimate_heading][vc_btn title=”Lue lisää ryhmän toiminnasta” color=”info” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Fpikajuoksu-hypyt%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3297″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][ultimate_heading main_heading=”Heittolajit (moukari, kiekko, keihäs, kuula)” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_style=”inset” line_height=”1″]Ohjattuja harjoituksia 1-2 kertaa viikossa.

Harjoituspaikat:
Kesäisin (touko-syys)
– Limingan urheilukenttä
– Tyrnävän urheilukenttä
Talvikausi (syys-huhti)
– Ouluhalli

Valmentaja: Jari Matinolli[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]