Kauden 2020 päättäjäisissä palkittavat

  – vuoden urheilija Toni Keränen

  – vuoden valmentaja Patrik Mattsson

  – vuoden SM mitalisti Saimi Lithovius, Ella Nissinaho, Kimi Keränen, Nelli-Lotta Karppelin, Aarre Paukkeri, Aapo Mäkiniemi, Toni Keränen

  – vuoden yhteistyökumppani Veikko Isokangas

  – vuoden urheilukoululaiset Liminka: Juho Passlin ja Henna Kivijakola; Tupos: Seita Hallikainen ja Justus Lotvonen; Tyrnävä: Iiris Rahko ja Lauri-Matias Aho

  – vuoden poikaurheilija Aarre Paukkeri

  – vuoden tyttöurheilija Saimi Lithovius

  – vuoden kisatoimitsija Ville Härmä

  – vuoden valmennusryhmän vetäjä Pinja Kangas

  – aktiiviset urheilukoulunohjaajat: Milja Lumijärvi ja Sara Säkkinen

  – luokkaurheilijat: Toni Keränen, Tuomas Aho, Kari Poutiainen, Samuli Hussa, Milla Koski-Vähälä, Johannes Helander, Eetu Luoma, Jaakko Kotajärvi, Jani Määttä, Markku Nikkanen, Jere Tuulaniemi, Aapo Mäkiniemi, Eveliina Kujala, Iisakki Siira, Topi Kuorilehto, Anniina Jernvall, Veera Piltonen, Ella Nissinaho, Saimi Lithovius, Jani Juntunen, Siiri Lithovius, Rami Oravakangas, Tatu Korhonen, Kirsi Kivelä, Matias Päri, Janette Malila, Pinja Pitkälä, Anna Helander, Nelli-Lotta Karppelin, Emmi Rantala, Päivi Lumijärvi, Aarre Paukkeri, Samu Hanhela, Arttu Savilaakso, Joona Holappa, Janne Eskelinen, Matti Korhonen, Jimi Kenttälä, Veikka Arffman, Kimi Keränen, Janne Jernvall, Petra Kangas, Matti Heinonen

  – aktiiviset nuorisotoimintakilpailuihin osallistuneet: Veikka Arffman, Urho Kipinä, Veera Korento, Sauli Uutinen, Aleksi Uutinen, Linus Tornberg, Roosa rahkolin, Saana Tulppo, Eevi Tulppo, Iina-Emilia Häyry, Nella Matturi, Helmi Rauma, Eetu Kemppainen, Janne Passlin, Ionas Paloniemi, Elmi Mäkikangas, Salla Miettunen, Sofi Tornberg, Milja Lumijärvi, Sara Säkkinen, Sonja Sovisalo, Elisa Linnakangas, Nelli Miettunen, Iina Hirsikorpi, Sanni Vähänen, Kaisla Passlin, Miisa Päri, Joona Tähtinen, Mariia Dekhtiar, Niklas Kaurala, Anni Kääriäinen, Iiro Niemikorpi, Veeti Rahkolin, Martta Toivo