Niittomiesten vahvaa tekemistä Helmihypyissä Ouluhallissa

    [vc_row][vc_column width=”5/12″][vc_empty_space][vc_single_image image=”3398″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”7/12″][ultimate_heading main_heading=”Suomen ennätys lähellä” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ line_width=”100″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Limingan Niittomiesten Ouluhallissa järjestämissä junioreiden hallikisoissa oli mukana yhteensä 79 yleisurheilijaa. Lajeina olivat 60m, 60m aidat, 1000m, korkeus, kuula, pituus ja kolmiloikka. Niittomiesten joukkueessa oli peräti 28 urheilijaa ja hyviä tuloksia ja ennätyksiä tehtiin useiden urheilijoiden toimesta.

    Kisoissa oli myös Suomen ennätys lähellä, kun Orimattilan Jymyn Joonas Kumpulainen kellotti 1000 metrillä ajan 2.47,01 joka jää vain 1,73 sekuntia P14 sarjan hallisuomenennätyksestä.[/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”TILASTOPAJAN TULOKSET” color=”turquoise” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tilastopaja.eu%2Ffi%2Fdb%2Ftulokset.php%3FCID%3D75460||target:%20_blank|”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_btn title=”TULOKSET KAIKKI” color=”pink” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kilpailukalenteri.fi%2F%3Fcs%3D18%26nid%3D25920||target:%20_blank|”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″][ultimate_heading main_heading=”SM-ottelut ja TJIG” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ line_width=”100″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Pikajuoksu- ja hyppyryhmän osalta hallikausi jatkuu vielä parin viikon ajan. Ensi viikonloppuna kisaillaan Helsingissä SM-ottelut, joissa on Niittomiehiltä mukana Saimi Lithovius (viereinen kuva) ja Siiri Lithovius. Saimin sarjana on T15 ja Siirillä N19. Molemmilla on mahdollisuus onnistuessaan sijoittua kisassa korkealle, jopa mitaleille asti.

    Hallikausi päättyy Tampereella järjestettäviin TJIG (Tampere Junior Indoor Games) kisoihin, joissa Niittomiehiä on mukana seitsemän. Kisat ovat koko hallikauden suurimmat kisat Suomessa. Osallistujia kisoissa on lähes 2000 tuhatta ja paikalla on koko Suomen yleisurheilun juniorikärki.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_empty_space][vc_single_image image=”3401″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag color=”sandy_brown”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading main_heading=”Kuvia kisoista” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Helmihypyissä oli mukana valokuvaaja Kari Arontie, jonka ottamia valokuvia on mahdollisuus käydä katsomassa ja ostamassa osoitteessa:

    www.kuvatilaus.fi / Tunnuksella: 2kuvakaro

    [/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3409″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]