Samuli Hussa hurjaan aikaan 3000 metrillä

    [vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3372″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading alignment=”left” margin_design_tab_text=””]Jyväskylän Hipposhallissa 1.2.-2.2. järjestetyissä Hipposhalleissa Niittomiesten Samuli Hussa starttasi miesten 3000 metrin kisaan. Kovatasoisessa juoksussa Samuli pysyi kärjen mukana komeasti koko matkan sijoittuen kisassa kolmanneksi. Vauhdikkaassa juoksussa Samuli paransi matkan halliennätystään peräti 18 sekuntia ja ulkoradoilla juostua ennätystäänkin 10 sekuntia. Uusi ennätys kirjataan nyt lukemiin 8.26.79.

    Juoksu osoitti Samulin olevan erittäin kovassa juoksukunnossa ja SM-halleissa taistellaan varmasti mitalisijoista jälleen![/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row]