Jaakko Honka heitti P15 keihäässä kauden kärkituloksen Suomessa

Sisuhuipentuma eli nuorten 9-15 ikäisten pm-kilpailut järjestettiin 3.-4.8. Oulussa Raatin stadionilla. Ensimmäisen kisapäivän kovin suoritus nähtiin keihäspaikalla, jossa Niittomiesten Jaakko Honka heitti ennätyksensä 60,95. Tulos on samalla kotimainen kärkitulos P15 sarjassa. Tulos tuli hyvään saumaan juuri ennen tulevan viikonlopun nuorten SM-kisoja.

Lauantaina hyviä tuloksia ja ennätyksiä tehtailtiin jälleen monella suorituspaikalla. T13 sarjan kolmiloikassa Nelli-Lotta Karppelin loikki ennätyksensä 9,83 ja myötätuuleen vieläkin pidemmälle 10,08, jolla irtosi T13 sarjan piirinmestaruus. Nelli-Lotta teki kisoissa ennätyksensä myös 1000 metrillä kellottaen ajan 3.21,19 ja sijoittui kisassa toiseksi.

Korkeuspaikalla ennätyksiä kohensivat Saimi Lithovius (T14/163), Anna Helander (T15/155) ja Miisa Päri (T12/120). Saimi ja Anna osallistuvat tulevana viikonloppuna nuorten SM-kisoihin ja kisa osoitti molempien olevan hyvässä hyppyvireessa ja tekniikan olevan hyvässä kunnossa. Miisa osallistui korkeuden lisäksi myös 60m aitajuoksuun, kiekonheittoon ja keihääseen. Näistä tuliaisina kisoista yhteensä 3 mitalia 🙂

Kaiken kaikkiaan kisoista Niittomiehet kahmivat ennätykselliset 36 mitalia, joista 15 oli kultaisia. Kisat jatkuvat ensi viikonloppuna nuorten 14-15 ikäisten SM-kisojen merkeissä. Kisoihin on Niittomiehiltä rajan ylittänyt 9 urheilijaa eli joukkue on tänä vuonna kaikkien aikojen isoin!