Kalevan Kisoissa neljä Limingan Niittomiesten urheilijaa

    [vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2890″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_single_image image=”2898″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading alignment=”left”]Tämän vuoden Kalevan Kisat käydään Lappeenrannassa tulevana viikonvaihteena (1.8.-4.8.). Kisoihin on saanut osallistumisoikeuden noin 600 urheilijaa. Limingan Niittomiehet on saanut mukaan neljä edustajaa Toni Keränen keihäs, Samuli Hussa 800 m ja 1500 m, Matias Tiiro 800 m ja Kari Poutiainen 3000 metrin esteet. Myös Tuomas Aho oli lähellä kisapaikkaa jääden vain noin 4 sekuntia matkalle asetetusta kisarajasta!

    Etukäteen mahdollisuudet 8 parhaan joukkoon on Toni Keräsellä keihäässä, Samuli Hussalla 1500 metrillä ja Kari Poutiaisella 3000 metrin esteissä. Yllätysjokeri voi olla Matias Tiiro, joka on armoton rutistaja 800 metrillä. Alkuerät juostaan lauantaina ja jokainen erä on arvoituksellinen. Joensuun GP-kisan 800 metrillä Matias osoitti kyvyn rutistaa tuota matkaa.

    Lappeenrannassa on järjestetty Kalevan Kisat viimeksi vuonna 2007. Kalevan Kisoista tulee viikonloppuna useita tunteja suoraa lähetystä, josta on hyvä mahdollisuus bongata Niittomiesten edustajat.

    Kirjoittanut: Jorma Jokela, Limingan Niittomiesten valmennuspäälikkö…suuren innostuksen vallassa :)[/ultimate_heading][vc_btn title=”TÄSTÄ PÄÄSET KALEVAN KISOJEN NETTISIVUILLE” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fkalevankisat.fi%2F|title:Kalevan%20Kisat|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]