Laidunkauden avauskisoissa sprintterit ennätysvauhdissa

    [vc_row][vc_column width=”5/12″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2755″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”7/12″][ultimate_heading main_heading=”Pikamatkoilla hyvä myötätuuli siivitti ennätyksiin” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#4da000″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Tänä vuonna Laidunkauden avauskisoissa juostiin pikamatkat toiseen suuntaan, jotta saatiin pikajuoksijoille luvattu myötätuuli. Navakaksikin yltynyt tuuli puhalsi välissä vähän liiankin kovaa ja muutamissa erissä tulokset eivät sen vuoksi olleet virallisesti tilastokelpoisia. Maksimissaan myötätuulta saa olla vain +2,0 m/s.

    Naisten 100 metrillä juostiin kolme erää, joissa useat tekivätkin ennätyksiään. Ennakoltakin kovimmassa erässä tuuli puhalsi harmillisesti liikaa sallitun. Erässä mentiinkin todella kovaa, kun voittaja Elisabet Salmela Veitsiluodon kisaveikoista kellotti ajan 12,11 ja toiseksi tullut Oulun Pyrinnön Jandeh Jallow 12,19. Kolmenneksi juoksi Eveliina Bogdanoff Kuivasjärven Aurasta ajalla 12,34.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”7/12″][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading=”Limingan Niittomiesten Arttu Savilaakso ennätykseen 100 metrillä ja pituudessa” heading_tag=”h5″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#4da000″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Arttu Savilaakson ensimmäinen 100 metrin kisajuoksu onnistui mainiosti ja kellottaen loistavan ajan 11,75 joka on P15 sarjan kauden kärkitulos Suomessa. Myös pituudessa tuli uusi hieno ennätys 571, joka riittää Suomen tilastoissa viidenneksi.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”5/12″][vc_single_image image=”2760″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/12″][vc_single_image image=”2764″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”7/12″][ultimate_heading main_heading=”Aapo Mäkiniemi urakoi kolmessa lajissa” heading_tag=”h5″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#4da000″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Limingan Niittomiesten Aapo Mäkiniemi saavutti kisoissa värisuoran, kun P13 sarjan 1000 metrillä tuli kultaa, keihäässä hopeaa ja pronssia 60 metrillä, jossa tuli uusi ennätys 8,59.

    Hyviä tuloksia tekivät myös  monet muut Niittomiesten urheilijat ja mitaleille ylsivät Aarre Paukkeri (kultaa P15 800m), Ella Nissinaho (hopeaa T15 pituus), Martta Koski-Vähälä (kultaa T15 keihäs), Saimi Lithovius (hopeaa T15 keihäs), Siiri Lithovius (hopeaa N17 keihäs), Veeti Rahkolin (hopeaa P11 1000m), Kaisla Passlin (kultaa T11 1000m), Peppi Paakkola (hopeaa T11 1000m), Nelli-Lotta Karppelin (hopeaa T13 1000m), Sara Säkkinen (pronssia T13 1000m), Niklas Päri (kultaa P15 kuula).

    Kiitos kaikille hienoille urheilijoille, kun saavuitte mukaan kisoihin!  Tervetuloa mukaan jälleen ensi vuonna ja tsemiä kaikille kesä kisoihin! 🙂

    Lämpimät kiitokset koko kisaorganisaatiolle ja ammattitaitoisille toimitsijoille![/ultimate_heading][vc_btn title=”TÄÄLTÄ LÖYTYY KISOJEN KAIKKI TULOKSET” shape=”square” color=”info” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-hand-o-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tilastopaja.eu%2Ffi%2Fdb%2Ftulokset.php%3FCID%3D69914|title:Tulosket|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_single_image image=”2759″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2778″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][vc_single_image image=”2698″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://lnmyu.fi/rantalakeusjuoksu/”][/vc_column][/vc_row]