Laidunkauden avauskisoista tulossa jälleen kovatasoinen

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1365″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”1366″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_empty_space height=”82px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Yhdennettoista Laidunkauden avauskisat pidetään Helatorstaina 30.5. alkaen klo 14:00 Limingan keskuskentällä.” heading_tag=”h5″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#2151d3″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Jälleen kerran urheilijat ovat sankoin joukoin tulossa Laidunkauden avauskisoihin. Erityisen ilahduttavalta näyttää naisten pikamatkat, joista on tulossa erittäin tasokkaat. Lajiohjelma sisältää runsaasti eri ikäluokkien lajeja. Monissa juniorilajeissa onkin mukana Suomen parhaita nuoria urheilijoita.

    Tämän hetkinen sääennuste näyttää hyvältä ja aurinkoiselta. Pyrimme juoksemaan
    etusuoran pikamatkat myötätuuleen. Perinteitä kunnioittaen kisapaikalta löytyy tietenkin kattava kisakioski. Tervetuloa mukaan kuumaan kisatunnelmaan :)[/ultimate_heading][vc_btn title=”ALUSTAVA AIKATAULU” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kilpailukalenteri.fi%2F%3Fcs%3D17%26nid%3D23437|title:Alustava%20aikataulu|target:%20_blank|”][vc_single_image image=”1363″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_empty_space height=”82px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2698″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://http://lnmyu.fi/rantalakeusjuoksu/”][/vc_column][/vc_row]