Menestystä maantiejuoksun SM-kisoissa

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Menestystä ja uusia ennätyksiä” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_style=”double” line_height=”3″ line_color=”#b0d130″ line_width=”100″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Vìime viikonvaihteessa (13.4.-14.4.) käydyissä maantiejuoksun suomenmestaruuskisoissa Helsingissä ja Vantaalla Niittomiesten juoksijat saavuttivat menestystä ja uusia ennätyksiä. Lauantaina Helsingissä käydyissä aikuisurheiluliiton sm-kisoissa Niittomiesten juoksijat saavuttivat kaksi mitalisijaa.

    M30-sarjassa Joona Holappa teki mainion juoksun voittaen ikäluokkansa suomenmestaruuden. Joona tuli viime syksynä Niittomiesten juoksutalliin ja takana on syksystä lähtien suunnitelmallista harjoittelua. Joona paransikin omaa puolimaratonin ennätystään peräti 7 minuuttia aikaan 1.16,49. M45-sarjassa Tatu Korhonen teki hyvän juoksun sijoittuen kolmanneksi ajalla 1.21,46.[/ultimate_heading][vc_single_image image=”2671″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2670″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][ultimate_heading heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_style=”double” line_height=”3″ line_color=”#b0d130″ line_width=”100″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Kisat jatkui sunnuntaina Vantaalla, jossa juostiin 17-sarjan ja yleinen-sarjan mestaruuksista. Johannes Helander teki huippusuorituksen sijoittuen M17 sarjan kymmenellä kilometrillä neljänneksi. Kisa oli erittäin tiukka ja Johannes jäi pronssisijasta vain 34 sekuntia ja hopeastakin vain 41 sekuntia partaen omaa virallista ennätystään yli 2.5 minuuttia aikaan 34,18. Miesten puolimaratonilla Tuomas Aho  (viereisessä kuvassa) sijoittui 17:sta parantaen omaa ennätystään lähes neljä minuuttia aikaan 1.12,14.

    Pääsiäislauantaina kestävyyjuoksijat kilpailevat Ullavalla Norpan lenkillä ja sitä seuraavana viikonvaihteena aluemestaruusmaastoissa Kempeleessä. Tämän jälkeen on vuorossa sm-maaston Janakkalassa (4.5.-5.5.), jonne osallistuu Niittomiehistä iso noin 20 juoksijat joukkue.

    Talvikauden harjoittelu on sujunut lähes odotetulla tavalla ja lähes kaikki juoksijat ovat ”rivissä”. Ilahduttavaa on Aarre Paukkerin kuntoutuminen ja palaaminen harjoittelun pariin. Juoksutallissa mukana olevien harjoittelu on jo niin kovaa, että taiteilemme palautumisen ja alipalautumisen välimaastossa, mutta semmoista kilpa- ja huippu-urheilu etenkin kestävyyslajeissa on.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2674″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2667″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Niittomiesten TOP-16 puolimaratonilla” font_container=”tag:h5|text_align:center” google_fonts=”font_family:Arimo%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”2676″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row]