Toni Keräselle Olympiakomitean apuraha

    [vc_row][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Toni Keräselle Olympiakomitean apuraha” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ margin_design_tab_text=”” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Suomen Olympiakomitea myönsi apurahoja 32 yleisurheilijalle, joiden joukossa on Limingan Niittomiesten keihäänheittäjä Toni Keränen. Apurahan valintaperusteina huomioitiin urheilijan kansainväliset näytöt sekä urheilijan tulos- ja menestyskehitys suhteessa lajin kansainväliseen tasoon ja kehitykseen. Urheilija-apurahat ovat harkinnanvaraisia ja myönnetään Veikkauksen tuotosta.

    Päätös on historiallinen, koska tiettävästi kukaan liminkalainen ei ole aikaisemmin saanut Olympiakomitean apurahaa. Toivomme, että tuen saanti edesauttaa valmentautumista kohti arvokisoja. Tänä vuonna Tonin päätavoitteena on 22-ikäisten EM-kisat, jotka pidetään Ruotsin Gävlessä. Myös Dohan MM-kisaedustus on mahdollinen ensi kesänä ja vuonna 2020 Tokion Olympialaiset siintää jo mielessä.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2414″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row]