Jouluhalleissa Niittomiehille yli 20 palkintosijaa

  [vc_row][vc_column width=”5/12″][ultimate_heading main_heading=”Jouluhallien 2.päivän tuloksia ja tunnelmia” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#439cd8″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Jouluhallien toinen kisapäivä alkoi tyttöjen T12 sarjan aitajuoksuilla ja T10 pituushypyllä, joissa mukana olivat Miisa Päri (T12 aidat), Seela Maaranto, Kaisla Passlin, Pihla Lumijärvi ja Elisa Linnakangas. Hyvin sujui juoksut ja hypyt, kun ennätykset meni taas lähes kaikilla uusiksi.

  T14 sarjan aidoissa Emmi Rantala ja Saimi Lithovius pääsivät testaamaan uutta T15 sarjan aitaväliä. Hyvällä rytmillä molemmat pääsivät vauhtiin ja juoksurytmiin. Saimi oli lähellä mitalia juosten hyvällä ajalla 9,70 neljänneksi. Emmikin oli hyvin mitalivauhdissa, mutta kolmannella aitarivillä jalka otti harmillisesti hieman kontaktia aitaan, jolloin juoksurytmi katosi ja vaikutti loppuaikaan. Hyvää teknistä aitomista molemmilta ja varsinaisella hallikaudella ajat varmasti sen kuin paranevat.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2277″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2283″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][ultimate_heading main_heading=”Iisakki Siira hopealle P12 1000 metrillä” heading_tag=”h5″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#439cd8″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Nuori juoksijalupaus Iisakki Siira testasi juoksukuntoaan kahdella matkalla. Lauantaina Iisakki osallistui P12 sarjan 1000 metrille, jossa alittui hienosti 3,30 raja kellojen näyttäessä maalissa 3.29,65. Aika oli Iisakin ennätys ja riitti kisassa hopeasijaan.

  Sunnuntaina Iisakki testasi juoksuvauhtinsa hieman lyhyemmällä matkalla, kun ohjelmassa oli 200 metrin pikamatka. Näyttävällä askeleella Iisakki juoksi jälleen hyvän ajan ja oman ennätyksensä 31,68.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2287″ img_size=”full” add_caption=”yes” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2288″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#439cd8″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]P14 sarjan pituushypyssä Jaakko Honka oli hyvässä hyppyvireessä. Askelmerkki saatiin lämmittelyssä hyvin kohdilleen ja tulosta alkoi tulemaan heti kisan alussa. Jaakon ensimmäinen hyppy kantoi heti hienosti 564 ja toinen hyppy lensi jo lähes kuuteen metriin 596, joka olikin kisan pisin hyppy. Kaiken kaikkiaan Jaakko sai kisassa viisi mitattua hyppyä eli varmaa tekemistä ja tietää pitkiä leiskautuksia hallikauden kisoissa.

  N17 korkeudessa Anna Helander (14) ja Ella Nissinaho (13) saivat hypyn kulkemaan ennätyskorkeuksiin. Teknisesti vaativassa lajissa molemmat ovat kehittyneet valtavasti ja komeita hyppyjä nähtiinkin heti. Annan tulos 140 meni helposti ja 145 oli myös lähellä ylittyä. Ella ylitti heti ensimmäisellään 145 ja hyviä yrityksiä oli vielä seuraavastakin korkeudesta 150. Ella sijoittui kisassa kolmanneksia ja Anna neljänneksi.

  Korkeuden kanssa samaan aikaan hypättiin T14 sarjan pituus, jossa mukana oli Emmi Rantala. Tyttöjä oli mukana peräti 19 ja tulostaso oli erittäin korkea. Emmi sai hyvän startin kisaan hyppäämällä ensimmäisellään 476, jolla käytännössä varmisti paikan kahdeksan parhaan joukkoon ja pääsyn kolmelle viimeiselle kierrokselle. Emmin pisin mitattu hyppy tuli neljännellä kierroksella mittamiesten mitatessa 483. Silmämääräisesti pisin hyppy olisi ollut viidennellä kierroksella, mutta hyppy meni niukasti 5 milliä yli. Hieno kisa ja Emmille pronssia.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2293″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”2298″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#439cd8″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]M17 sarjan 3000 metrillä vauhtia pitivät Niittomiesten karpaasit. Kisan voitti Jani Juntunen ajalla 9.24,21. Johannes Helander juoksi kolmanneksi ajalla 9.34,40. Kova harjoitusjakso näkyi vielä poikien juoksussa, mutta oikealla tiellä ollaan ja vasta varsinaisella hallikaudella testataan sitten absoluuttinen juoksuvauhti.

  Viimeisinä juoksumatkoina kisoissa olivat 150, 200 ja 300 metriä. Monessa erässä nähtiin Niittomiesten värejä, kun yhteensä 18 seuran juoksijaa starttasi pitkälle pikamatkalle. Rata laitettiinkin rullalle ihan kunnolla ja ennätyksiä kirjattiin tuloksiin tasaisesti koko ajan. Nostoina Seela Maarannon hopeasija kovalla ajalla 32,57 T10 sarjan 200 metrillä ja Iina-Emilia Häyryn upea hopeajuoksu T8 150 metrillä ennätysajalla 26,70.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space][vc_single_image image=”2294″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#439cd8″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Niklas Päri oli ylivoimainen P14 sarjan kuulassa, jossa tasaisen sarjan paras työntö kaarsi mittoihin 10,46. Raamikas ja lähes 2 metriä pitkä Niklas omaa valtavan potentiaalin myös kiekon heitossa, jossa erityisesti on pituudesta ja pitkistä käsistä valtava hyöty.

  Näin saatiin viikonlopun hallikisat pakettiin. Varsinainen hallikausi alkaa tammikuun puolen välin jälkeen ja jatkuen maaliskuun puolelle. Jouluhallikisat toimivat hyvinä harjoituskauden kisoina kohti hallikautta. Nyt oli tärkeä testata joulukuun kuntotaso syksyn pitkän peruskuntokauden jälkeen. Tästä on hieno jatkaa![/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2292″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”JOULUHALLIEN TULOKSET” color=”danger” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F12%2FTulokset_kaikki.pdf|title:Jouluhallien%20tulokset|target:%20_blank|”][vc_empty_space][vc_gallery type=”image_grid” images=”2300,2301,2302,2303,2304,2305,2306,2307,2308,2309,2310,2311″ img_size=”200×200″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Muistathan Limingan Uudenvuodenjuoksun (klikkaa kuvaa).” font_container=”tag:h4|text_align:center” google_fonts=”font_family:Handlee%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”2182″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://lnmyu.fi/uudenvuodenjuoksu/”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]