Limingan XI Uudenvuodenjuoksu 31.12.2018

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2183″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” link=”http://lnmyu.fi/uudenvuodenjuoksu/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Upea ja jo perinteeksi muodostunut Limingan uudenvuodenjuoksu juostaan tänä vuonna jo yhdennentoista kerran! ” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#dd3333″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”300″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan uudenvuodenaattona Limingan keskustan ympäristössä. Reitti on hiekoitettu ja risteyskohtiin ja tien ylityksiin on järjestetty liikenteenohjaus. Juoksijoiden edessä ja takana tulee pyöräilijä varmistamaan, että kaikki pysyvät varmasti reitillä. Reitti on virallisesti mitattu.

    Tervetuloa![/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”peacoc” icon_type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-info”]Lue lisää tapahtuman nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan 🙂

    KLIKKAA TÄSTÄ (http://lnmyu.fi/uudenvuodenjuoksu/)[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]