Neljä Niittomiesten urheilijaa Kalevan Kisoihin

    [vc_row][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-4″][vc_single_image image=”1544″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://https://kalevankisat.fi/”][/vc_column][vc_column width=”3/4″ offset=”vc_col-lg-8″][ultimate_heading main_heading=”Urheilijoita Seurahistorian ennätysmäärä Kalevan Kisoihin” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#1e73be” margin_design_tab_text=”” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Tänä vuonna Kalevan Kisa rajan rikkoi neljä Limingan Niittomiesten urheilijaa; Toni Keränen (keihäs), Samuli Hussa (800m ja 1500m), Kari Poutiainen (3000m esteet) ja Tuomas Aho (10000m).

    Onnistuessaan Toni Keräsellä on hyvät mahdollisuudet finaaliin ja nappiheitolla jopa kuuden sakkiin. Samuli Hussalla parhaat sijoitusmahdollisuudet ovat 1500 metrillä, jossa tavoitteena ennätys ja sijoitus 10 parhaan joukkoon. Kari Poutiainen lähtee tavoittelemaan sijoja 6-10. Tuomas Ahon tavoite tälle kaudelle oli rikkoa Kalevan Kisaraja ja nyt kisoissa sään salliessa parantaa ennätystään.

    Valmennus ja yleisurheilujaosto toivoo onnistuneita kisoja urheilijoille![/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row]