Hussalle kauden paras Paavo Nurmi Gamesissa

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Hussan vauhti paranee” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ line_width=”100″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Limingan Niittomiesten Samuli Hussa osallistui 5.6.2018 Turussa järjestettyihin Paavo Nurmi Games kisoihin, joissa matkana Hussalla oli 1500 metriä. Tuulisissa olosuhteissa Hussa onnistui parantamaan kauden parastaan lähes viisi sekuntia. Loppuaika 3.55,92 riitti B-erässä viidenteen tilaan. Erän voittaja Tuomas Salonen juoksi vain pari sekuntia kovempaa.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1441″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1305″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading main_heading=”Keränen ja Hussa Motonet-GP:ssa Espoossa 13.6.” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ line_width=”100″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Motonet-GP kisasarjan avauskisat käydään Espoossa 13.6. Kisajärjestäjät ovat kelpuuttaneet mukaan kaksi Limingan Niittomiesten urheilijaa Toni Keräsen ja Samuli Hussan.

    Urheilijamme lähtevät kisoihin tavoitteenaan kauden parhaat suoritukset. Yleisurheilujaosto toivottaa Keräselle ja Hussalle parasta onnistumista kisaan![/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1437″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.motonetgp.fi/fi/espoo”][vc_column_text]

    Klikkaa kuvasta GP:n nettisivuille

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]