SISUMAASTOJEN JA PSM-MAASTOJEN TULOKSET

  [vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Liminka 28.4.2018. Alueen mestaruusmaastoja päästiin juoksemaan aivan loistavissa keliolosuhteissa auringon paistaessa ja elohopean noustessa yli +10 astetta. Hyvä keli houkuttelikin juoksijoita mukaan, kun radalle starttasi yhteensä 127 juoksijaa.

  6 kilometrillä kovinta vauhtia piti M22 sarjassa juossut Limingan Niittomiesten Samuli Hussa kellottaen 20:27,0. Naisten sarjoissa kovinta vauhtia piti N22 sarjassa juoksut Suolahden Urhoa edustava Saija Seppä ajalla 23:22,2.

  Myös nuorempien sarjoissa tehtiin hienoja juoksuja ja kovia aikoja. Muun muassa SM-maastoihin valmistautuva Limingan Niittomiesten Aarre Paukkeri pisteli hirmuista vauhtia P14 sarjan 4 kilometrillä kellottaen ajan 15:15.

  Kesän kilpailukausi on nyt tempaistu todenteolla käyntiin. Heti ensi viikonloppuna juostaan Salossa SM-maastot. Onnea matkaan SM-maastoihin osallistuville!

  TULOKSET[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1252″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_column_text]

  Miesten sarjan mitalikolmikko: 1. Markku Nikkanen, 2. Kari Poutiainen, 3. Tuomas Aho

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1250″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row]