YLEISURHEILUKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET 4.11.2021

  02.11.2021 PÄIVITETTY TAPAHTUMAPAIKKA LAKEUSTALOLLE//////

  Limingan Niittomiesten yleisurheilukauden päätöstilaisuus pidetään torstaina 4.11.2021 klo 18 alkaen Lakeustalolla (kokoushuone Kramsu – Kokko) kahviossa. Tilaisuudessa palkitaan vuosilta 2020 ja 2021 seuraavat seuraa edustaneet henkilöt:

  Toni Keränen, Patrik Mattson, Tuomas Aho, Timo Kääriäinen, Veikko Isokangas, Vesa Kallio, Antti Silvamaa, Aarre Paukkeri, Aapo Mäkiniemi, Saimi Lithovius, Eveliina Kujala, Ella Nissinaho, Kimi Keränen, Veikka Arffman, Nelli-Lotta Karppelin, Jukka Kauppila, Timo Keränen, Jari Matinolli, Kirsi Kivelä, Simeon Rissanen, Janne Eskelinen, Jukka Kauppila, Emmi Rantala, Veera Piltonen, Joona Holappa, Jani Määttä, Sofia Kivelä, Topi Alahuhta, Anniina Jernvall, Heikki Sipola, Arttu Savilaakso, Jari Matinolli, Siiri Lithovius, Topias Kurikka, Jani Tulppo, Markku Nikkanen, Jaakko Kotajärvi, Päivi Lumijärvi, Sara Säkkinen, Niklas Päri, Kimi Keränen, Janne Jernvall, Sonja Sovisalo, Miisa Päri, Anna Helander, Milja Lumijärvi, Kaisla Passlin, Tatu Korhonen, Oona Niemikorpi, Kristian Hilden, Seita Hallikainen, Oiva Hallikainen, Iiris Rahko, Mikael Kylli, Veeti Rahkolin, Urho Kipinä, Joona Tähtinen, Linus Tornberg, Iiro Niemikorpi, Aleksi Uutinen, Sauli Uutinen, Kaisla Passlin, Asta Harjula, Iina Hirsikorpi, Elisa Linnakangas, Nelli Miettunen, Iina-Emilia Häyry, Elmi Mäkikangas, Roosa Rahkolin, Sanni Vähänen, Vilma Määttä, Jalmari Kyllönen, Rami Humaloja, Joosua Martinmäki, Janne Passlin, Pinja Kangas, Kari Poutiainen, Samuli Hussa ja Rami Oravakangas.

   

  Tilaisuuden ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus ja katsaus kuluneeseen kauteen
  • Palkitsemiset
  • Kahvi- ja mehutarjoilu

  Lämpimästi tervetuloa

   

  Yleisurheilujaosto