Piirinmestaruuksista taistellaan viikonloppuna Kempeleessä

  [vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3663″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Niittomiehet isolla ja iskukykyisellä joukkueella pm-kisoihin” heading_tag=”h3″ alignment=”left” margin_design_tab_text=””]Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruuskisat järjestetään Kempeleessä 18.7.-19.7.  Sarjoina miehet ja naiset sekä miehet 17 ja naiset 17. Kisoihin on ilmoittautunut yhteensä yli 200 urheilijaa. Limingan Niittomiehiä on kisoissa mukana 30 edustaen lähes koko lajikirjoa.

  Tervetuloa katsomaan hienoa kisaa, jossa on mukana piirin alueen lähes koko kärki. Kisat alkavat lauantaina klo 13. Lajeina on muun muassa miesten keihäs, 5000m, pituus ja 400 metrin aidat.

  Kilpailukalenterista löytyy kaikki ilmoittautuneet ja aikataulu[/ultimate_heading][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Niittomiesten urheilijat” heading_tag=”h3″ alignment=”left” margin_design_tab_text=””]

  Aapo Mäkiniemi
  Aarre Paukkeri
  Anna Helander
  Anniina Jernvall
  Arttu Savilaakso
  Eetu Luoma
  Ella Nissinaho
  Jaakko Honka
  Janette Malila
  Jani Juntunen
  Jani Määttä
  Jarkko Paukkeri
  Jere Tuulaniemi
  Johannes Helander
  Kari Poutiainen
  Kimi Keränen
  Markku Nikkanen
  Matias Päri
  Milla Koski-Vähälä
  Nella Karjalainen
  Nelli-Lotta Karppelin
  Petra Kangas
  Pinja Pitkälä
  Saimi Lithovius
  Samu Hanhela
  Toni Keränen
  Topi Kuorilehto
  Tuomas Aho
  Veera Piltonen
  Veikka Arffman

  [/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3667″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][vc_empty_space][vc_btn title=”LIVE-tulospalvelu” color=”green” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Flive.tuloslista.com%2F8049|title:Livetulokset|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]