IX Rantalakeusjuoksu 7.7.2018

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1473″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”ILOINEN TAPAHTUMA KESÄISEN KAUNIISSA LIMINGASSA” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Limingan Niittomiesten järjestämä Rantalakeusjuoksu juostaan Lumijoelta Liminkaan tulevalla asfaltoidulla kevyen liikenteen väylällä. Matka on virallisesti mitatattu ja juoksu tapahtuu yhteen suuntaan. Reitti on erittäin nopea ja korkeuseroa on vain muutama metri.

    TERVETULOA MUKAAN![/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”KLIKKAA TÄSTÄ TAPAHTUMAN NETTISIVUILLE” style=”3d” color=”success” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Frantalakeusjuoksu%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]