Ryhmän harjoittelu

Ryhmän keskeisin tavoite on nopeuden kehittäminen. Kaikki muutkin ominaisuudet ovat merkittäviä ja niitä harjoitetaan tasapuolisesti.

Vaikka ryhmän harjoittelun painopiste on pikajuoksussa, myös hyppylajit ovat vahvasti mukana harjoittelussa.

Valmentaja

Patrik Mattsson
Ennätykset:
100m (10,64) / 200m (21,67)

Kilpaileminen

Ryhmän urheilijat kilpailevat sekä kesällä että talvella. Talvikaudella hallikisat ajoittuvat tammikuun lopusta maaliskuun alkuun. Nuorempien (<15v.) pääkisoja ovat sisuhallit ja TJIG (Tampere Junior Indoor Games). Vanhempien (16v.>) pääkisoja ovat aluemestaruushallit ja oman ikäluokan SM-hallikisat.

Kesällä tärkeimpiä kisoja ovat nuoremmilla YAG (Youth Athletics Games), sisuhuipentumat, sisuviestit ja sisuottelut. Vanhemmilla aluemestaruusviestit, aluemestaruuskisat, SM-viestit ja oman ikäluokan SM-kisat.

Kustannukset

Osallistumismaksu kaudella 2019-2020:
385 €/kausi (maksu kuukausittain 35 euroa/kk). Urheilijalle annetaan maksulomake syksyllä.

Ouluhallissa ja Limingan Prässillä käynnit ovat omakustanteisia. Ouluhalli 3,20 €/käynti tai 10 kerran sarjalipulla 2,50 €/käynti.

Ryhmän rakenne

Pikajuoksu- ja hyppyryhmä on tarkoitettu nuorille 12 ikävuodesta ylöspäin, jotka haluavat harjoitella säännöllisesti pikajuoksua, pika-aitoja tai yleisurheilun hyppylajeja; pituus, 3-loikka, korkeus.

Ryhmä on avoin uusille jäsenille, jotka haluavat tulla mukaan harjoituksiin. Muutaman kerran käynnistä ei veloiteta erikseen. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit. Annan sitten lisäohjeita miten on helpoin tapa aloittaa mukana ryhmässä.

Ota yhteyttä

Patrik Mattsson
patrik.mattsson@lnmyu.fi
044 994 0518