Pikajuoksu- ja hyppyryhmä

[vc_row][vc_column width=”1/3″ offset=”vc_col-lg-3″][ultimate_heading main_heading=”Ryhmän harjoittelu” heading_tag=”h3″ alignment=”left”]Ryhmän keskeisin tavoite on nopeuden kehittäminen. Kaikki muutkin ominaisuudet ovat merkittäviä ja niitä harjoitetaan tasapuolisesti.

Vaikka ryhmän harjoittelun painopiste on pikajuoksussa, myös hyppylajit ovat vahvasti mukana harjoittelussa.[/ultimate_heading][vc_single_image image=”886″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” title=”

Valmentaja

”][vc_column_text]

Patrik Mattsson
Ennätykset:
100m (10,64) / 200m (21,67)

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1531″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-lg-5″][vc_single_image image=”1529″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][ultimate_heading main_heading=”Kilpaileminen” heading_tag=”h3″ alignment=”left”]Ryhmän urheilijat kilpailevat sekä kesällä että talvella. Talvikaudella hallikisat ajoittuvat tammikuun lopusta maaliskuun alkuun. Nuorempien (<15v.) pääkisoja ovat sisuhallit ja TJIG (Tampere Junior Indoor Games). Vanhempien (16v.>) pääkisoja ovat aluemestaruushallit ja oman ikäluokan SM-hallikisat.

Kesällä tärkeimpiä kisoja ovat nuoremmilla YAG (Youth Athletics Games), sisuhuipentumat, sisuviestit ja sisuottelut. Vanhemmilla aluemestaruusviestit, aluemestaruuskisat, SM-viestit ja oman ikäluokan SM-kisat.[/ultimate_heading][ultimate_heading main_heading=”Kustannukset” heading_tag=”h3″ alignment=”left” margin_design_tab_text=””]Osallistumismaksu kaudella 2019-2020:
385 €/kausi (maksu kuukausittain 35 euroa/kk). Urheilijalle annetaan maksulomake syksyllä.

Ouluhallissa ja Limingan Prässillä käynnit ovat omakustanteisia. Ouluhalli 3,20 €/käynti tai 10 kerran sarjalipulla 2,50 €/käynti.[/ultimate_heading][vc_single_image image=”911″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-4″][ultimate_heading main_heading=”Ryhmän rakenne” heading_tag=”h3″ alignment=”left”]Pikajuoksu- ja hyppyryhmä on tarkoitettu nuorille 12 ikävuodesta ylöspäin, jotka haluavat harjoitella säännöllisesti pikajuoksua, pika-aitoja tai yleisurheilun hyppylajeja; pituus, 3-loikka, korkeus.

Ryhmä on avoin uusille jäsenille, jotka haluavat tulla mukaan harjoituksiin. Muutaman kerran käynnistä ei veloiteta erikseen. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit. Annan sitten lisäohjeita miten on helpoin tapa aloittaa mukana ryhmässä.[/ultimate_heading]

Ota yhteyttä

Patrik Mattsson
patrik.mattsson@lnmyu.fi
044 994 0518
[vc_single_image image=”1533″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]