avoimia toimia: Haemme Urheilukoulun vastuuohjaajaa ja yleisurheiluvalmentajaa

    Haemme kesän urheilukoulujen vastuuohjaajaa

    Etsimme kesän urheilukoulullemme 18 vuotta täyttänyttä vastuuohjaajaa kesä-heinäkuulle.  Toivomme hakijalla olevan urheilutaustaa ja innostusta toimia lasten parissa.  Kustannamme hakijalle ohjaajakoulutuksen ja työssä on  tukena yleisurheilujaoston urheilukouluvastaava Johanna Rahko. Työtiimiisi kuuluu 6 – 8 muuta ohjaajaa, joilla useimmilla on jo aikaisempaa kokemusta urheilukoulujen ohjaamisesta.  Urheilukoulua pidetään Limingan ja Tyrnävän urheilukentillä.  Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijalle lisäeduksi, mutta eivät ole täysin välttämättömiä.  Lisätietoa tehtävästä työtehtävästä ja työehdoista antavat Johanna Rahko (johanna.rahko@carmenia.fi  p. 045 3210117) ja yleisurheilujaoston puheenjohtaja Vesa Kallio (vesa.kallio@oamk.fi p. 0401944736). Hakuaika päättyy 20.3.2022

    Haemme yleisurheiluvalmentajaa

    Oletko kiinnostunut yleisurheilun valmennustehtävistä? Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa valmentajakokemusta, mutta oma urheilutausta ja halu kehittää omia valmennustaitoja vievät työssä pitkälle.  Tarjoamme hakijalle valmentajakoulutusta ja mahdollisuuden kehittyä valmentajana.  Lähinnä etsimme pikajuoksujen ja hyppylajien valmentajaa, mutta lopullinen tehtäväkuva räätälöidään hakijan taustan ja toiveiden pohjalta.  Viime vuonna yleisurheilujaosto sai sinettiseuratunnuksen ja seuramme on saavuttanut useita nuorten sarjojen sm-mitaleita.  Lisätietoja tehtävästä antavat valmennuspäällikkö Timo Kääriäinen (timokaari@hotmail.com p. 044 3797774) ja yleisurheilujaoston puheenjohtaja Vesa Kallio (vesa.kallio@oamk.fi p. 040 1944736).