NIITTOMIEHET KAHDEKSAN JOUKKUEEN VOIMIN SM-VIESTEIHIN

Limingan Niittomiehet lähtee viikonloppuna Oulussa käytäviin SM-viesteihin ennätyksellisen kahdeksan joukkueen voimin. Koskaan aikaisemmin ei ole seurasta saatu kasaan näin montaa joukkuetta SM-viesteihin, ja tästä täytyykin kiittää kovasti sitoutuneita urheilijoita, joilta löytyi kovasti halukkuutta kisata kauden viimeisissä rata-arvokisoissa.

Joukkueet ovat: N17 4x100m 1, N17 4x100m 2, N17 4x300m 1, N17 4x300m 2, N17 3x800m, M DMR 1, M DMR 2 sekä 4x 1500m sekaviestijoukkue. Kestävyysmatkojen joukkueissa on sekoitus vankkaa kokemusta sekä nuorta innokkuutta, ja on mielenkiintoista nähdä mihin joukkueet yltävät viikonlopun mittelöissä. Tarkoituksena oli saada myös antaa nuorille urheilijoille upeaa, innostavaa ja motivoivaa kokemusta päästä mittelemään radalle Suomen kärkiurheilijoiden kanssa. 3