Lantmännen Agro Laidunkauden avauskisojen tuloksia ja tunnelmia

  Lantmännen Agro Laidunkauden avauskisat päästiin kilpailemaan komeassa säässä. Kilpailijoita oli mukana yli 120 ja lajisuorituksia tehtiin keihäässä, kuulassa, pituudessa, pikamatkoilla 60m/100m ja kestävyysmatkoilla 1000m/3000m.

  Miesten keihäässä Limingan Niittomiesten Toni Keränen ja HKV:n Topias Laine ottivat mittaa toisistaan uusitulla heittopaikalla. Tasaisen kisan viimeisellä kierroksella Laine kiskaisi kisan pisimmän kaaren 75,20. Kauden avannut Toni Keränen heitti pisimmän kaarensa kisan toisella kierroksella lukemiin 73,99.

  Kisaillan viimeisessä lajissa miesten 3000 metrillä matkaan lähti peräti 16 juoksijaa. Kisan voitti Limingan Niittomiesten Tuomas Aho alittaen hienolla juoksulla 9 minuuttia. Uusi ennätys kirjataan nyt lukemiin 8.58,03.

  Iso kiitos kaikille urheilijoille, kun jälleen kerran valitsitte Laidunkauden avauskisat Limingassa. Ja suurtakin suurempi kiitos kaikille yli 50:lle toimitsijalle ja talkoolaiselle kisojen järjestämisestä! 🙏

  Mukavaa kesää kaikille ja onnea kesän kisoihin!


  Tulokset


  Live-stream