Limingan tuloskisoissa nippu uusia ennätyksiä

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3614″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”3611″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Ennätyksiä helteisellä kentällä” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Kesän toisissa Limingan tuloskisoissa oli lajeina pituus ja 3-loikka. Kilpailuolosuhteet olivat kutakuinkin täydelliset; lämmintä oli tarpeeksi ja takana puhalsi sallittu myötätuuli läpi koko kisan.

    Ensin hypättiin T/P13 ja T/P15 pituus, jossa Niittomiehistä mukana olivat Kimi Keränen, Janne Jernvall, Veera Piltonen, Saimi Lithovius ja Miisa Päri. Pisimmälle ponkaisi Saimi Lithovius mittauttaen viidennellä hypyllään lähelle ennätystään 504. Muutkin onnistuivat hyvin mittauttaen omat ennätyksensä 🙂

    Ensimmäisen ryhmän jälkeen pituuspaikalle asettuivat aikuiset ja M/N17 sarjan hyppääjät. Niittomiehistä kisaan osallistuivat Siiri Lithovius, Anna Helander, Pinja Pitkälä, Petra Kangas ja Arttu Savilaakso. Uusia ennätyksiä tehtiin myös tässä ryhmässä. Arttu sai kahteen viimeiseen hyppyyn askelmerkin lähes kohdilleen ja mittautti viimeisellä hypyllään ennätyksensä 582.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Kolmiloikassa tasokas kilpailu” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Pituuden jälkeen siirryttiin kolmiloikkaradalle. Mukana oli muun muassa lähelle 13 metriä hypännyt Kuivasjärven Auran Ella Nisula. Pitkiä hyppyjä nähtiin myös Limingan illassa Ellan mittauttaessa pisimmällä mitatulla hypyllään 12,29.

    Niittomiestä kolmiloikkaan osallistuivat Anniina Jernvall, Anna Helander ja Ella Nissinaho. Ennätyshyppyjä ja kesän parhaita nähtiin myös Niittomiesten kolmikolta. Pisimmät leiskautukset teki Ella Nissinaho hätyytellen jo 11 metrin rajaa, kun kaksi ensimmäistä hyppyä saivat mittaa 10,96 ja 10,98.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3617″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_empty_space][vc_btn title=”KISOJEN TULOKSET” color=”sky” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tilastopaja.eu%2Ffi%2Fdb%2Ftulokset.php%3FCID%3D76307||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][vc_empty_space][vc_single_image image=”3624″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://lnmyu.fi/rantalakeusjuoksu/”][/vc_column][/vc_row]