Kesän kilpailukausi vauhdikkaasti käyntiin Limingassa

    [vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”3579″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Kisat alkoivat kuulantyönnöllä” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” line_height=”1″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Kauan odotettu kesän kilpailukausi starttasi Limingassa 1.6. klo 18:00, kun kuulantyöntäjät aloittivat kisansa. Kuulakisaa käytiin useassa sarjassa ja eri kokoiset kuulat saivat mörssäreiltä kyytiä. T13 sarjaan osallistunut kymmenen vuotias Limingan Niittomiesten Iina-Emilia Häyry (kuvassa) työnsi kahden kilon kuulaa ennätyslukemiinsa 4,85. P13 sarjassa Oulun Pyrinnön Onni Kukkonen oli heti kovassa iskussa työntäen toisellaan ennätyksensä 16,93. Tulos on ikäsarjan kaikkien aikojen kahdeksanneksi paras tulos Suomessa. P15 sarjassa Rantsilan Raikkaan Topias Kurikka paransi ennätystään kahdesti mittauttaen pisimmällään 11,10. M17 sarjassa Limingan Niittomiesten Niklas Päri työnsi tasaisen sarjan, jossa pisin kaari kantoi miehen ennätykseen 10,50. Miesten kuulassa pisimmän kaaren 14,86 työnsi Suomussalmen Rastin Joni Lassila.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”3000 metrillä juoksurytmit vielä hakusessa” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” line_height=”1″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Naisten 3000 metriä olin Pudasjärven Urheilijoiden välinen taistelu. Juoksua vedettiin Veera Mantereen johdolla aina loppusuoralle asti, jossa Henna Vanhanen otti tyylikkään kirin voittaen kisan ajalla 11.08,0h.

    Miesten 3000 metrillä Kuivasjärven Auran Antti Männikkö aloitti rohkeasti juosten ensimmäisen tonnin alle 3 minuuttia. Muun joukon jäädessä jo reilusti takajoukon vauhti vaihteli rajusti, jolloin ryhmäjuoksu oli vaikeaa. Tässä juoksussa näkyi selvästi ratakilpajuoksujen vähyys tällä kaudella. Kisan voitti tasaisimmin matkan juossun Limingan Niittomiesten Tuomas Aho, kun Antti Männikön kova alkuvauhti kostautui loppumatkasta. Maratoonari Tuomas Aho alkaa vähitellen päästä takaisin kilpailukuntoon pienten jalkavaivojen jälkeen.[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3583″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3589″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Miesten 600 metrillä mentiin railakkaasti” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” line_height=”1″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Harvemmin juostavaa miesten 600 metrin juoksua lähti vauhdittamaan Limingan Niittomiesten Samuli Hussa, joka veti ensimmäisen kierroksen kovaa noin 40 sekuntiin muun joukon seuratessa noin 10-15 metrin päässä. Samulin veto kesti lähes loppuun asti ja viimeinen 100 metriä oli kovaa taistelua maitohappoja vastaan. Samulin voittoaika kisassa oli 1.26,0h.

    Myös takana tultiin kovaa. Limingan Niittomiesten Jani Juntunen ja Johannes Helander kävivät tiukan taistelun kakkostilasta Jani voittaessa rinnanmitalla. Johannes palasi juoksuradalle yli vuoden tauon jälkeen. Janin hyvä juoksu nostaa odotuksia kesän kisoihin. Myös muut onnistuivat mainiosti kesän avauskisassa.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Myös nuorisokaarti hyvässä iskussa” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” line_height=”1″ line_color=”#81d742″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Limingan Niittomiesten Nelli-Lotta Karppelin juoksi T15 sarjan 600 metrillä rohkeasti ja kellottaen kovan ajan 1.43,2h. Kisaillan päätteeksi Limingan Niittomiesten Saimi Lithovius teki T15 korkeushypyssä hyvän tuloksen ja sivuten ulkoratojen ennätystään 163. Hallissa Saimin ennätys on vielä hitusen parempi 168.

    Kilpailukausi sai Limingassa onnistuneen startin. Kiitokset urheilijoille, katsojille ja toimitsijoille onnistuneesta tapahtumasta! :)[/ultimate_heading][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3591″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”TULOKSET” color=”juicy-pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-circle-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tilastopaja.eu%2Ffi%2Fdb%2Ftulokset.php%3FCID%3D75624||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]