Limingan Niittomiehet aloittavat kesän kilpailukauden

    [vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2864″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_btn title=”Keihään kutsukilpailu, tulokset” color=”turquoise” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Flive.tuloslista.com%2F7464||target:%20_blank|”][vc_btn title=”Limingan tuloskisa, tulokset” color=”danger” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Flive.tuloslista.com%2F7480||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][ultimate_heading main_heading=”Kilpailukausi käyntiin.” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” line_height=”1″ main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;” margin_design_tab_text=””]Limingan niittomiesten yleisurheilijat käynnistävät kilpailukauden huomenna maanantaina. Toni Keränen avaa kauden Jyväskylässä järjestettävässä keihään kutsukilpailussa. Ehjän ja hyvin sujuneen harjoituskauden jälkeen ensimmäisen kisan tavoitteena on heittojen kantavan lähemmäs 80 metriä kuin 75 metriä.

    Maanantaina avataan kilpailukausi Limingassa omalla kentällä neljän lajin (korkeus, kuula, 600m ja 3000m) lajiohjelmalla. Kilpailukauden avaus on aina hivenen arvoitus urheilijoille, kun kilpailurutiini puuttuu. Korkeuspaikalla nähdään muun muassa Saimi Lithovius, joka on oman ikäluokkansa kärkeä suomessa. 3000 metrillä saadaan useita lähtöjä ja muun muassa Aarre Paukkeri testaa kuntoa tällä matkalla. Sähäkät 600 metriset ovat kovaa rutistusta, kun viivalla nähdään mm. Niittomiesten Matias Tiiro, Samuli Hussa, Johannes Helander, Jani Juntunen, Jiri Juntunen ja Oulun pyrinnön Antti Juvonen. Johannes Helander palaa radoille yli vuoden tauon jälkeen.

    Tulossa on siis hieno kisapäivä, jossa Niittomiehet ovat laajalla rintamalla mukana! Tsemppiä kaikille kesän avaukseen :)[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row]