Piirinmestaruusmaastoissa mukana 35 Limingan Niittomiesten juoksijaa

    [vc_row][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”PM-maastoista lentävä startti kesän kilpailukauteen” heading_tag=”h4″ alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”rgba(82,140,191,0.93)” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” line_width=”100″ spacer_margin=”margin-bottom:20px;”]Kempeleen Sarkkirannassa järjestetyt PM-maastot houkutteli mukaan runsaasti juoksijoita, kun neljässä eri lähdössä matkaan starttasi yhteensä 129 juoksijaa. Kisat järjesti edellisten vuosien tapaan Limingan Niittomiehet. Nyt vain paikka vaihtui Limingasta Kempeleeseen.

    Hienoa oli nähdä erityisesti nuorten sarjoissa mukana runsaasti juoksijoita. Nuorten sarjoissa PM-mitaleille Niittomiehistä ylsivät: Aarre Paukkeri (kultaa P15), Paavo Niemelä (kultaa P14), Iisakki Siira (kultaa P13), Aapo Mäkiniemi (kultaa P12), Veeti Rahkolin (hopeaa P10), Sara Säkkinen (hopeaa T12), Kaisla Passlin (hopeaa T11), Peppi Paakkola (hopeaa T10), Iina-Emilia Häyry (pronssia T11).

    Pm-maastot toimi mainiosti myös valmistavana kisana ensi viikonlopun SM-maastoihin, johon Limingan Niittomiehet osallistuu jälleen isolla ja iskukykyisellä joukkueella.

    Iso kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille juoksijoille ja ahkeralle talkooväelle. Jälleen kerran saimme nauttia hienoista kisoista! :)[/ultimate_heading][vc_empty_space height=”20px”][vc_btn title=”TULOKSET” style=”flat” shape=”round” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-arrow-right” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kilpailukalenteri.fi%2F%3Fcs%3D18%26nid%3D24302|title:Tulokset|target:%20_blank|”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2706″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2691″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][vc_custom_heading text=”Miesten sarjan kärkikolmikko: 1. Miika Tenhunen, 2. Samuli Hussa, 3. Kari Poutiainen” font_container=”tag:h5|font_size:14|text_align:center” google_fonts=”font_family:Arimo%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”2694″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2698″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://lnmyu.fi/rantalakeusjuoksu/”][vc_btn title=”Klikkaa tästä Rantalakeusjuoksun sivuille” style=”flat” shape=”round” color=”peacoc” size=”lg” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Flnmyu.fi%2Frantalakeusjuoksu%2F|title:Rantalakeusjuoksu|target:%20_blank|”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]